Over ons

Geschiedenis
Sinds 2009 is Vivendi Italia Groothandel een bekend gezicht bij veel restaurants, espressobars en kantoren in de randstad. Onlangs hebben we een vestiging in Eindhoven geopend om ook in het zuiden operationeel te zijn.
Vivendi Italia is een groothandel in o.a. Italiaanse levensmiddelen, koffiemachines, koffie en ook bedrijfscateraar.

In 2009 startte Ruben Lovecchio zijn onderneming vanuit zijn garage in Wormerveer. Na een uitbreiding naar een dubbele garage, een halve loods, hele loods, anderhalve loods is de groothandel in 2012 verhuisd naar Hoofddorp waar volop ruimte voor groei aanwezig was.

Vivendi Italia groeide in eigendom van de familie Lovecchio en met steun van zijn werknemer Stefano Maggi uit tot een betrouwbare, klantgerichte, dynamische, vernieuwende, trendzettende groothandel, waarbij de wensen van de cliënten voorop staan.

Het Team
Ruben Loveccio is de all-round manager van het hele bedrijf.  Als tiener werkte hij al mee in het restaurant van zijn ouders. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca heeft hij oog voor kwaliteit en prijs. Als geen ander weet hij u te assisteren en adviseren bij de aankoop van uw producten. Servicegericht en altijd op tijd, maken Stefano en Joey het team compleet. Zij zijn verantwoordelijk voor de new business, relatiebeheer en gezelligheid in het hele bedrijf.

Wij zijn u graag van dienst!