Moncafé Bonen

moncafe_logistica_242

Moncafé is een zuid-Italiaanse koffie brander die al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in de productie en disctributie van koffie in zowel Italié als velen andere landen over de wereld. Met deze ervaring hebben ze een product op de markt kunnen zetten die zowel met de kwaliteit als de prijs mee kan concureren met de toonaangevende merken in deze branche.

De verschillende melanges en de caraterestieken:

Moncafé Miscela Bar qualita ORO:

Specificaties
Een melange van de beste Arabica- en Robustabonen voor de heerlijkste Italiaanse espresso. Geschikt voor alle soorten koffie.
Iedere koffieboon wordt in de branderij van Moncafé vooraf gekeurd voordat deze in het brandprocede wordt opgenomen. De bonen worden op een graduele wijze gebrand, opdat de boon tot in de kern goed op smaak is.

Smaakbeleving:
Een milde en geraffineerde smaak, lichtkleurige en compacte crema en een delicate afdronk.

Moncafé Miscela Bar qualita Arancio:

Specificaties
Een melange van de beste Arabica- en Robustabonen voor de lekkerste Italiaanse espresso.Geschikt voor alle soorten koffie. Elke koffieboon is in de branderij van Moncafé geselecteerd voordat deze gebrand wordt. De bonen worden op een specifieke manier gebrand zodat de boon in zijn geheel zijn krachtige smaak meekrijgt.

Smaakbeleving:
Intense en aromatische smaak, mildbruine crema met een intense afdronk.

Moncafé Miscela Bar:

Specificaties:
Een melange van de beste Arabica- en Robustabonen voor de lekkerste Italiaanse espresso. Geschikt voor alle soorten koffie.
Elke koffieboon wordt in de branderij van Moncafé vooraf gekeurd voordat deze in het brandproces wordt opgenomen. De bonen worden op een graduele wijze gebrand, opdat de boon tot in de kern goed op smaak is.

Smaakbeleving:
Sterke smaak, donkerbruine en compacte “crema”. De espresso heeft een robuuste smaak met een geaccentueerde afdronk.

pre-home-moncafe-logo

Houdbaarheid:
12 maanden.Om de kwaliteit van het product te waarborgen: niet bewaren op een plaats waar het kouder wordt dan 10°C.